TJÄNSTER

Tjänster för såväl stora som små kunder inom alla branscher

Sedan 80-talet har Intermontage monterat innertak, undertak, ledpaneler och akustikputs till både kommuner, landsting, företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss med din offertförfrågan.

Montering av innertak och undertak för bättre akustik

Akustik och design är en viktig del av val av undertak för att skapa rätt atmosfär och arbetsmiljö. Intermontage har mycket lång erfarenhet och erbjuder montering av alla typer undertak och innertak. Har du frågor kring akustik, akustikputs eller vill veta mer om hur montering av ljudabsorbent eller väggabsorbent kan fungera som ljuddämpare? Tveka inte att kontakta oss!

akustikputs, innertak, undertak Intermontage

Säkert undertak

Som beställare av undertak kan du känna dig trygg när du anlitar Intermontage. Vi har genomgått utbildning – såväl företagsledning som undertaksmontörer och är kvalitetssäkrade inom rad områden som handlar om undertak. För oss på Intermontage är det tveklöst viktigt att beställare av undertak och innertak litar på oss, ser oss som det mest seriösa och kompetenta alternativet.

Auktoriserade på undertak

För att skapa förtroende har vi därför en auktorisation SÄKERT UNDERTAK som erbjuds alla medlemmar inom branschorganisationen Undertaksföreningen. För oss och många av våra beställare av undertak, är det en kvalitetsstämpel som borgar för hög kompetens och kvalitet. 

Trender inom undertak, innertak och akustik

Undertak och innertak har de senast åren blivit all viktigare beroende på flera saker.

  • Akustik – undertak har blivit en del av rummet och upplevelsen precis som ljuset
  • Innertak döljer och skyddar ex sladdar och rör
  • Inredningsdesign – undertaket är en del av helheten

Exempel på trender är:

  • Takplattor i geometriska mönster som gör taket till en spännande installation.
  • En del av takplattorna i undertaket är infälld belysning.
  • Miljövänliga produkter som kan minska Co2-avtryck.
  • Integrerade lösningar med teknik för att skapa helhetsprodukter.
  • I framtiden förväntas anpassningar till exempelvis pandemier i utformning av offentliga lokaler som i skolan etc.
akustikputs, innertak, undertak Intermontage

Akustikputs

Akustikputs är en produkt som blir allt mer efterfrågat. Detta beror delvis på våra moderna öppna planlösningar med högt i tak som skapar förutsättningar för att ljudet ska studsa på de plana och hårda ytorna. I den här typen av byggnader gör akustikputs stor nytta för hemmets akustik och trivsel. Men även äldre byggnader som museum och utställningslokaler kan skapa bättre akustik med hjälp av akustikputs.

För bästa resultat är det viktigt att välja rätt puts och applicera den på rätt sätt. Intermontage är certifierade Rockfon Mono Acoustic entreprenörer vilket borgar för ett bra resultat.

akustikputs, innertak, undertak Intermontage

Ledpanel

Vi hjälper till med val och montering av ledpaneler. Det handlar om olika storlekar, montering som en del av taket, effekter som kan monteras hängande, med armaturer eller monteras vertikalt på vägg. Vi har varit med om både innovativa och traditionella förslag för att få rätt ljus i tillvaron med hjälp av led-panel.

akustikputs, innertak, undertak Intermontage