Intermontage korades 2019 till Årets Företagare i Bromölla 2018. I år lämnar de över stafettpinnen till nästa vinnare som koras på en corona-säkrad lunch den 18 november.

  • Vi på Intermontage är väldigt stolta över utmärkelsen Årets Företagare i Bromölla, men ser ändå fram emot att lämna över stafettpinnen till nästa Bromöllaföretag, säger Ola Gladh.

Näringslivschefen Per-Anders Green berättar att årets nominerade är Niklas och Rasmus Svensson, Na Altanglas AB, Szidonia och Zoltan Csomafay, Szidis Städ och Bygg AB samt Jonas Sandberg, Sandbergs Smide- och Mekaniska AB.

  • Näringslivet i Bromölla blir allt starkare och det är vi väldigt stolta över. En del i vårt arbete är att premiera och supporta det arbete företagarna gör för att sätta oss på kartan, säger Per Anders Green. En av dem som gör det är Intermontage som är välkända runt om i Skåne.

Bromölla har Skånes bästa tillväxt av företag och klättar varje år på alla listor vad gäller näringslivsklimat. Nu är det snart dags för nästa företag att kliva upp på pallen och ta emot priset som Årets Företagare i Bromölla.