Om intermontage

Mer än 40 års erfarenhet

Om Intermontage

Med över 40 års erfarenhet driver VD Ola Glad, Kalkylator Peter Glad och arbetsledaren Patrik Glad sitt bolag i nuvarande form sedan 1996. Med cirka 20-talet anställda, en omsättning på ca 40 miljoner SEK har de en stabil och trygg tillväxt.

Affärsidén bygger på att leverera högkvalitativa montage av innertak/undertak, mellanväggar, industriabsorbenter och ledpaneler till organisationer, företag och privatpersoner i Skåne och Blekinge. På byggen av allt från arenor, hotell, dagis till renovering av kulturhistoriska byggnader, kontor och privata bostäder. Det handlar om behagliga och trivsamma ljudmiljöer, akustik, arkitektritade speciallösningar, akustikputs till vanliga standardtak.

Hög kvalitét

Varumärket ”Intermontage” står för hög kvalitet och servicenivå. Medarbetare med specialistkompetens inom montage och akustik. Ett långsiktigt och rikt samarbete med de främsta materialleverantörerna som har kunskaper och rådgivning inom allt det senaste som händer inom undertak, akustik, undertaksmontage och specialmontage. Intermontage är certifierade för akustikputs och har med sin digra erfarenhet fått undertaksarbeten för många högklassiga byggen i södra Sverige.

Vi kan med fördel vara rådgivande tidigt i projektet för att underlätta byggprocessen både tidsmässigt och ekonomiskt. Beroende på vilken ljudmiljö som krävs och önskas finns en mängd olika lösningar i form av exempelvis akustikundertak, akustikplattor och andra akustiksystem.

Miljötänk

Intermontage AB har som målsättning att bedriva en miljöanpassad verksamhet. Detta innebär att Intermontage AB kontinuerligt eftersträvar att effektivisera sin energianvändning och hålla den på lägsta möjliga nivå.I Intermontage AB:s energipolicy ingår även att:

  • Fokusera på effektiv energianvändning vid nyinvesteringar och ombyggnationer,
  • Eftersträva effektiva lösningar
  • Fortlöpande minska avfallsmängden som uppstår i vår verksamhet
  • Att uppfylla gällande lagar och andra krav på miljöområdet.
  • Att sträva efter att ständigt bli bättre och att vår miljöpåverkan ständigt minskar.

Nybyggnation, ombyggnation eller servicearbeten?

  • Vi hjälper dig med rådgivning och träffsäkra kalkyler – säkrare budget.
  • Vi monterar akustikundertak, ljudabsorbenter, specialtak i alla typer av miljöer, men hjälper även till med rivningar, ombyggnationer och utbyggnader.
  • Vi har erfarenhet från kontor, konferenslokaler, utbildningslokaler, skolar, daghem, sjukhus, vårdanläggningar, köpcentrum, varuhus, butiker, restauranger, storkök, industrier, bad och simhallar, trapphallar, entréer och andra gemensamhetsutrymmen. Vi har fått många stora specialprojekt som innefattar både stora arenor men även små privata hem och mycket mera.

Fakta

Organisationsnr: 556536-9252
Företagsform: Aktiebolag
Besök Nyängsgatan 1, 295 39  Bromölla
Post Box 121, 295 22 Bromölla
Omsättning: Ca 40 000 000

Anställda ca 20
Registreringsår: 1996
Telefon: 0456-257 56

Intermontage

Nyängsgatan 1
295 39 Bromölla

Årets Företagare 2018

Motivering:
Företaget går från klarhet till klarhet. Med brett utbud och med en allt bredare kundbas
är Intermontage nu en av södra Sveriges starkaste aktörer inom sin bransch. Under 2018 utförde företaget flera prestigefulla uppdrag och man ökade både omsättning och resultat med hela 50 %. Det är med stor glädje som vi nu delar ut denna fina utmärkelse till bröderna Ola, Peter och Patrik Glad.